top of page

A te pályázatodat is várjuk!

NEVEZZ MOST!

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Te is érezted már úgy, hogy a jövő egy olyan előtted lepergő film, aminek menetébe nincsen beleszólásod? Szívesen beleszólnál az élet, a társadalom forgatókönyvébe? Izgultál vagy aggódtál már azért, hogy mi lesz a következő fejezete a bolygónk történetének? 

Kétségtelen, hogy a fenntarthatóság apró lépésekkel valósulhat meg, aminek elengedhetetlen része a táplálkozás. Ha az élet forgatókönyvét nem is, de a saját környezeted gondolkodását befolyásolhatod egy felelősebb, zöldebb életvitellel, melynek része a flexitáriánus étkezés is. Most pedig lehetőséged van arra, hogy te is ötletelj a jövő forgatókönyvének egy új epizódján, meséld el, szerinted hogyan lehetne népszerűsíteni a flexitáriánus életvitelt, hogy az minél többekhez elérve pozitív irányba változtassa az előttünk álló évtizedeket.

MINDEN INFORMÁCIÓ EGY HELYEN

Leadási határidő: 2023. október 30. - MEGHOSSZABBÍTVA NOVEMBER 5. 23.59-IG.

Eredményhirdetés: 2023. november 17. (Flexi Fórum rendezvény)

Elbírálók: egyeztetés alatt

Csapatlétszám: 2-5 fő

Témaválasztási lehetőségek:

1. Készítsetek kommunikációs kampányt, amelynek célja a növényi alapú étrend fiatalok körében történő népszerűsítése. A kampánynak tartalmaznia kell egy maximum 20 diás prezentációt, amiben az időzítést, a felületeket, példa szövegeket és vizuális anyagokat is bemutatjátok. Bátran gondolkodjatok offline és online felületekben, együttműködő partnerekben. Minden ötletre hozzatok példát. 

2. Forgassatok reklámfilmet, amiben kifejezetten az X-Y generációt próbáljátok meggyőzni a növényi alapú étkezés fontosságáról. A reklámfilm mellett a forgatókönyv és a stáblista leadása is szükséges. A reklámfilm legfeljebb 45 másodperces lehet, tartalmazhat grafikai elemeket is. 

Nevezés menete röviden:
  1. Töltsd ki az alábbi űrlapot, add meg a csapat kapcsolattartójának elérhetőségeit (elég egy embernek a csapatból)

  2. Add meg a csapat nevét. 

  3. Add meg, hogy a csapat melyik egyetem, melyik szakáról adja be a pályamunkát.

  4. Válaszd ki, hogy melyik témában adjátok be a pályamunkátokat.

  5. Olvasd el és fogadd el az Adatvédelmi tájékoztatót.

  6. Töltsd fel a pályázatotokat és kattints a „Pályázat leadása“ gombra. 

A verseny magyar anyanyelvű, és minden olyan hallgató részt vehet rajta, aki érvényes, felmatricázott diákigazolvánnyal rendelkezik. A csapatoknak egy kapcsolattartót kell kineveznie, aki érvényes magyarországi lakcímmel rendelkezik, csak az ő adatainak a megadása szükséges a nevezéshez. Egy csapat feladat kiírásonként 1-1 pályamunkát, azaz összesen 2 nevezést nyújthat be. 

Díjak 

A pályázat első három helyezettjét a szakmai zsűri értékes díjakkal jutalmazza a Danone Magyarország Kft. És az Alpro közreműködésével. Egy különdíjas csapatot is hirdetünk, akik habár nem érték el a dobogóhoz szükséges pontszámot, ettől függetlenül ötletüket kiemelkedően egyedinek gondolta a zsűri. 

Az eredményhirdetés a debreceni Flexi Fórum programjának utolsó pontja lesz, az eseményre minden kedves érdeklődőt várunk szeretettel (pályázat benyújtása nélkül is). Ha fizikailag nem is, online módon be lehet csatlakozni a programba. A  nyertesek a díjat Debrecenben vehetik át, az eseményen való részvétel hiányában futárszolgálattal juttatjuk el azt a csapat kapcsolattartójának magyarországi lakcímére. 

A pályamunkák beadásával a résztvevők beleegyeznek abba, hogy ha dobogós eredményt vagy különdíjat nyernek, a pályamunkák megjelenhetnek a rendezvény támogatóinak felületein (weboldal, közösségi oldalak) a csapat és a csapattagok nevének, valamint a helyezés feltüntetésével. 

Az első helyezett többek közt egy hónapra elegendő Alpro növényi italt, Danone ajándékokat és egy különleges élményfőzést nyerhet a Séfparádé jóvoltából. A helyszínen résztvevők közt pedig 3 szerencsé egy különleges Alpro kávésszett nyertese lehet.

Zsűri 

A pályázatok körét a támogató partnereink szakemberei előszűréssel szűkítik, az általuk legjobbnak vélt pályázati munkák kerülnek a szakmai zsűri elé, akik egy egyetemi projektmunkához hasonló szempontrendszer alapján pontozzák és bírálják a pályázatokat. 

Az előszűrést végzi: 

Várkonyi Beáta, vállalati kapcsolatok igazgató (Danone Magyarország Kft.)

Kiss Panni, külső kommunikációs specialista (Danone Magyarország Kft.) 

Soós Nikoletta (Alpro junior marketing manager)

A végső elbírálók:

Szöllősi Réka, független élelmiszeripari elemző

Révész Richárd, Danone marketing vezető (HU)

Kis-Kajtár Nóra, Alpro brand manager (HU)

Dr. Soós Mihály, Debreceni Egyetem marketing oktató

PÁLYÁZAT LEADÁSA

Feltöltés

Sikeres nevezés, sok sikert!

bottom of page