ELŐADÓK
FutureFoodMakers / Activist
BELLA BOERSMA (UK)
Generation Z and Sustainable Food Systems (ENG)
ZAB terem: 15.15-15.45
Beszélgess jól / Kommunikációfejlesztő, tréner
WERTÁN SÁRA
Így kommunikálj az életmódváltásról!
ZAB terem: 13.00-13.45
Generációk az életmódváltásról
KÓKUSZ terem: 14.00-14.30
Danone Magyarország Kft. / Belső kommunikációs szakember
CSIKI-FOGARASI NIKI
Generációk az életmódváltásról
KÓKUSZ terem: 14.00-14.30
Danone Magyarország Kft. / Külső kommunikációs szakember
KISS PANNI
Így kommunikálj az életmódváltásról
ZAB terem: 13.00-13.45
Generációk az életmódváltásról
KÓKUSZ terem: 14.00-14.30
Marketing Art Kft / Ügyvezető
MMSZ Agrár és Élelmiszermarketing tagozat / Alelnök
BÓDI KRISZTINA
Zero waste a marketingben
ZAB terem: 15.00-15.30
NÉGYOSZ / Ügyvezető
MISKOLCZI ISTVÁN
Attitűdök és Trendek a Hazai Piacon
MANDULA terem: 13.15-13.45
TransFood Mission Kft. / Alapító
DALMADI JÚLIA
Hogyan kerül az upcycling a tányérodra?
KÓKUSZ terem: 11.00-11.30
Független élelmiszeripari elemző
SZÖLLŐSI RÉKA
Zöld kommunikáció vagy greenwashing?
KÓKUSZ terem: 13.00-13.30
A fenntarthatóbb élelmezés globális kihívásai
ZAB terem: 14.15-14.45
Dietetikus
MAGYARVÁRI SZILVI
Kinek a számára fenntartható? (szeminárium és workshop)
ZAB terem: 14.30-15.30
MANDULA terem: 11.00-11.30
Dietetikus, Hatha jóga és Sensual Wellness oktató
ANDOR ZSÓFIA
A dietetika és a lélek közös útja
MANDULA terem: 14.00-14.30
Magyar Vegánok Egyesülete / Elnök
BERGOVECZ LÁSZLÓ
Arra gondoltál már?
MANDULA terem: 15.00-15.45
Magyar Vegánok Egyesülete / Alelnök
PÜSPÖKI ZSOLT
Arra gondoltál már?
MANDULA terem: 15.00-15.45
Szender Kert / Ügyvezető
SZENDREI BENCE
Amit eszel, az tényleg egészséges?
KÓKUSZ terem: 11.30-12.00
Kexport Nonprofit Kft. / Ügyvezető
TORONYI ZOLTÁN
Zöld irányok a csomagolásban: Mibe PACKoljunk?
KÓKUSZ terem: 14.45-15.15
Dietetikus
SCHMIDT JUDIT
Az egészséges is lehet finom és fenntartható: A flexitariánus étrend dietetikai megközelítése
ZAB terem: 13.45-14.15
Danone / OPOH CEE Lead
IVAN HOLUB (CZ, SK)
Only real impact counts (ENG)
MANDULA terem: 11.30-12.00
Danone / Marketing igazgató HU
RÉVÉSZ RICSI
Alpro a marketingben
ZAB terem: 11.30-12.00
Danone / Vállalati kapcsolatok igazgató CEE
VÁRKONYI BEA
Növényi termékek és az ÁFA: Versenyképesség vagy fenntarthatóság?
ZAB terem: 10.30-11.00
Generációk az életmódváltásról (kerekasztal)
KÓKUSZ terem: 14.00-14.30
Debreceni Egyetem
DR. FEHÉR ANDRÁS
Vega vagy nem vega? Ez itt a kérdés
ZAB terem: 11.00-11.30