top of page
blog

Blog

Olvass a flexitáriánus életvitelről támogatóink és előadóink felületein keresztül!

Organic Groceries Shopping

Danone

A magyar lakosság 16%-a követ valamilyen étrendet

A Danone Magyarország Kft.  idén is elkészítette azt a reprezentatív kutatását, melynek célja, hogy feltérképezze, mennyire ismert és követett a flexitáriánus étrend a magyar fogyasztók körében.

Alpro

A legfinomabb receptek növényi összetevőkből

Egy délutáni finomságra vágysz vagy egy laktató ebédre? Bármilyen közkedvelt fogás egyszerűen elkészíthető növényi összetevőkből is. Az Alpro pedig segít megmutatni, hogyan állítsd össze az új kedvenceid!

Green Juices
Green Sweater

Debreceni Egyetem GTK

Már online is zöldülünk?

A globális felmelegedés egyre nagyobb mérete-ket ölt. A vállalatoknak elengedhetetlen hogy változtassanak működési politikájukon, termékport-fóliójukon és fokozatosan térjenek át a fenntartható és körforgásos gazdaság elvein alapú működésre.

Szöllősi Réka

Húsbavágó kérdés

A haszonállattartás és az állati eredetű élelmiszerek fogyasztása nagyon jól bemutatja az élelmiszer-probléma összetettségét. A hússal kapcsolatos különféle meggyőződések, értékrendszerek alapján különféle diagnózisok születnek arról, hogy milyen problémák vannak és egyáltalán mi számít „jónak”.

Cow
Seasoning Salad

Schmidt Judit

Ilyen a fenntartható étrend

Egy nap vagy egy hét húsmentesség még nem tesz vegetáriánussá senkit. Viszont megtapasztalhatjuk, hogy az étrendünk akkor sem lesz üres, íztelen, és éhezni sem fogunk, ha ennyi ideig nem eszünk húst vagy húsból készült felvágottat.

blog
bottom of page